Foreningens beboer har oprettet forskellige udvalg og beboergrupper. Herunder findes der links og en korte beskrivelser af grupperne. 


Gårdudvalg
I ejerforeningens gård findes der både legeplads, grill, terrasse, græsplæne og diverse skure til cykler og barnevogne. Gårdudvalget har fokus på at udarbejde og udføre forskellige projekter i forhold til foreningens gård. Det er også gårdudvalget der arrangere fastelavn og fælles gårddag.


Køb/Salg/Gives bort 
Der er oprettet to facebook grupper for foreningens beboer hvor du kan købe eller sælge tøj, møbler og andre ting. Du finder grupperne her: 


Foreningens Facebook

Der er oprettet en facebook side for foreningens beboer hvor det vil være muligt for beboerne at følge med i hvad der sker i foreningen. Facebook siden kan findes her. Det skal bemærkes at al henvendelse til bestyrelsen stadig skal foregå via email


Fitness rum
Der er af lavet et fitness lokale til foreningens beboere. For yderligere information omkring rummet kan interesserede beboere henvende sig til bestyrelsen per email. Derudover henviser bestyrelsen også til den oprettede facebook gruppe.Denne liste vil løbende blive opdateret.