Om ejendommen

Klassisk Frederiksberg ejendom med indlagt fjernvarme, dørtelefon og stor hyggelig fælles gård. Ejendommen er løbende vedligeholdt og fremstår smuk og velholdt med flotte detaljer.

Der er 17 opgange og 175 lejligheder i ejendommen, hvoraf de 14 er butikker/erhverv i stueplan. Nogle af butikkerne er ejet af butiksindehaveren og andre af butikkerne er ejet af en investor og udlejet. Det samlede bygningsareal er 13.999 m2.

Ejendommen er blevet renoveret over tre omgange. Den første renovering var udskiftningen af taget i 1987-88. Den anden renovering var dræning rundt om ejendommen, linoleum på trapper m.m. i 1995. Den tredje omgang var i 2003 hvor bygningen fik en gennemgribende renovering. Der er blevet renoveret facader, og alt vand og dele af kloaknettet i ejendommen blev udskiftet. Der blev samtidigt etableret et bredbåndsnetværk i ejendommen, som indtil videre giver ejerne mulighed for at vælge et alternativt telefon/bredbåndstilbud fra Dansk Kabel TV.

I perioden 2013-2015 blev husets 17 hovedtrapper ligeledes renoveret således at disse fremstår ensformig i klassiks Frederiksberg stil.

Ydervægge er af mursten og tagbeklædningen er udført som betontagsten med Haloten undertag. Ejerforeningen har en skiltepolitik for erhverv, som skal sikre ejendommen et ensartet udtryk. Ejerforeningens forsikringer dækker bl.a. bygningsbrand, sanitet, udvidet rørskade og svamp/insekt.

Ejendommen har 3 fælles varmecentraler, som bliver opvarmet via fjernvarme.

 

Lidt om foreningen

Ejerforeningen blev stiftet i 1972, hvor udlejning af lejligheder samtidig ophørte. Huset er bygget i 1913. Der er stadig få lejelejligheder i ejendommen, men de bliver konverteret til ejerboliger efterhånden som lejerne fraflytter. Oprindeligt hed foreningen ”Ejerlejlighedsforeningen matr.nr. 12 ky af Frederiksberg”, men da der blev udarbejdet nye vedtægter i 1998 ændrede man navnet til ”Ejerforeningen Borups Alle”, da ejerforeningen altid selv havde kaldt sig dette.

E/F Borups Allé 112-116 m.fl. består af 17 opgange fra stuen til 4. sal. I 2003 gennemgik ejendommen en omfattende renovering af bl.a. facader. I forbindelse med renovering blev der etableret et internt netværk til telefoni og data kommunikation.

Gårdmiljø

I ejerforeningens gård findes der legeplads, grill, terrasse, barnevognsskure, cykelskure og en stor græsplæne, hvor der om sommeren er opstillet havemøbler. Alt dette står til rådighed for ejendomsforeningens beboere. Grillen er bygget således, at man kan benytte egne riste (fra almindelig ovn) når man griller. Endvidere findes der WC (damer/herre) i gården. Én gang årligt afholder bestyrelsen gårddag, hvor alle foreningens beboere opfordres til at deltage.

Se video om foreningen her

Foreningsvideo: