Om Frederiksberg og nærområdet

Ejerforeningen Borups Alle er beliggende centralt på Frederiksberg på grænsen til Nørrebro, så her får man lidt fra begge bydele. Området emmer af liv og mennesker og der er et rigt udvalg af hyggelige caféer og spændende butikker. Her er man bosat i et roligt og ugeneret kvarter med alt inden for kort rækkevidde.

I nærområdet findes endvidere flere grønne områder samt alskens sportsaktiviteter ved genforeningspladsen og Nørrebrohallen samt Frederiksberg svømmehal.

Kun få minutters cykeltur fra ejendommen findes tilmed grønne parker som Frederiksberg Have, Søndermarken og Assistens Kirkegård m.fl.

Frederiksberg er en kommune i Hovedstadsområdet på Sjælland og oprindeligt en by adskilt fra København. Efter nabokommunernes indlemmelse i København (1901) blev Frederiksberg by helt omsluttet af København.

Pr. 1. januar 2015 er indbyggertallet på Frederiksberg 103.286. Arealet er 8,7 km² og er den tættest befolkede kommune i Danmark.

Læs evt. mere om Frederiksberg her http://da.wikipedia.org/wiki/Frederiksberg

Områdekort

Med kortet ovenfor kan området ses i fugleperspektiv. Brug musen eller navigationspilene (øverst til venstre) til at panorere til venstre, højre, op og ned for at se områder uden for skærmen. Brug skyderen til at zoome ind og ud, eller brug tasterne + og -.

Vælg mellem kort- eller satellit-visning ved brug af knappen øverst til højre på kortet.

Street View (gadevisning)

Med Street View ovenfor kan du "gå en tur" i området og se, hvordan omgivelserne er - hvor langt der er til nærmeste café, supermarked, busstop m.m. Med kortet kan venner og familier, som måske bor langt væk, se hvor vi bor og vores omgivelser.
 
Har du lyst, kan du selv præge street view ved at lægge egne favoritfotos ind via Google - så vil dine fotos kunne vælges som alternativer, når andre klikker sig rundt her.


Vis stort kort
Vis stort kort